3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalActuala ediţie a Ligii Campionilor s-ar putea finaliza în Germania

Actuala ediţie a Ligii Campionilor s-ar putea finaliza în Germania

UEFA analizează posibilitatea finalizării actualei ediţii a Ligii Campionilor în Germania. Asta după ce competiţia fanion a cluburilor europene a fost întreruptă în luna martie, în faza optimilor de finală, din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform postului de televiziune Sky Italia, citat de Agerpres, forul continental doreşte ca Champions League să se reia pe 7 şi 8 august. Ar fi vorba despre meciurile rămase de jucat din manşa secundă a optimilor de finală: Juventus – Lyon, Barcelona – Napoli, Manchester City – Real Madrid şi Bayern Munchen – Chelsea.

Competiţia va continua apoi cu sferturile de finală care ar urma să se dispute într-o singură manşă, pe 13 şi 14 august, pe teren neutru.

Câştigătoarea trofeului ar urma să fie decisă la capătul unui turneu Final Four, cu participarea celor patru semifinaliste, dar nu la Istanbul, gazda iniţială a finalei Ligii Campionilor, ci în Germania, din cauza incertitudinilor legate de evoluţia infectărilor cu Covid-19 în Turcia.

Bundesliga a fost prima dintre cele mai importante ligi de fotbal din Europa al cărei sezon a fost reluat, la jumătatea acestei luni, cu porţile închise. 

Citește și: Real Madrid a rămas cel mai valoros club de fotbal din lume

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS