12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalJurgen Klopp: A sosit momentul potrivit pentru reluarea Premier League

Jurgen Klopp: A sosit momentul potrivit pentru reluarea Premier League

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, consideră că a sosit momentul potrivit pentru ca sezonul din Premier League să se reia. Asta s-ar întâmpla după o pauză de două luni impusă de pandemia de coronavirus.

„Întotdeauna am spus că nu vrem să grăbim nimic. Dar acum nu mai e vorba de grabă. Sper că acum în Anglia suntem de partea corectă a lucrurilor. Despre asta e vorba când ai nevoie să redeschizi diferite părţi ale vieţii din nou. Cred că aşa cum facem acum în Premier League este un moment bun să facem acest lucru pentru echipele de fotbal. Din punctul meu de vedere, cred că va fi un impuls uriaş“, a spus Klopp, citat de Reuters și Agerpres.

Jurgen Klopp: Băieții sunt în formă

Liverpool va începe sesiunile de antrenamente din această săptămână. Klopp susţine că nu are motive de îngrijorare privind condiţia fizică a jucătorilor săi.

„Din punct de vedere fizic, băieţii sunt în formă bună, cred. Apoi trebuie să ne obişnuim din nou cu terenul, cu ghetele de fotbal şi mingile. Asta e treaba noastră“, a declarat germanul.

Fără susţinerea spectatorilor din tribune, antrenorul „cormoranilor“ afirmă că jucătorii vor fi lipsi de cel mai bun impuls în jocul lor.

„Trebuie să facem asta, din nefericire, fără cel mai bun impuls din lume la momentul potrivit din partea mulţimii de pe ‘Anfield’. Nu am înţeles niciodată în viaţă de ce vrei mereu lucruri pe care nu le ai, pe care nu le poţi avea. În acest moment, nu putem avea asta. Aşa că trebuie să încercăm să facem ce e mai bun din asta“, a menționat Klopp.

Liverpool este foarte aproape de titlu

Liverpool are un avans de 25 puncte faţă de Manchester City, înaintea ultimelor nouă etape. Este aproape de primul său titlu după o pauză de 30 de ani.

Premier League plănuieşte reluarea sezonului pe 1 iunie. Asta în urma aprobării primite săptămâna trecută de la guvern, după ce campionatul a fost suspendat la mijlocul lunii martie.

Cluburile din Premier League au primit permisiunea de a relua antrenamentele în grupuri mici. Jurgen Klopp vede acest lucru un prim pas în revenirea la normalitate.

Citește și: Universitatea Craiova are cuvinte dure pentru „prietenii“ lui Sorin Cârțu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS