10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj, amendată de UEFA pentru incidentele din meciul cu Sevilla

CFR Cluj, amendată de UEFA pentru incidentele din meciul cu Sevilla

Campioana României, CFR Cluj, nu a scăpat de „atenția“ UEFA, după incidentele de la meciul tur cu Sevilla, din 16-imile Ligii Europa. Ardelenii trebuie să plătească 3.500de euro din cauza fanilor, care nu au respectat regulile impuse la partidele din cupele europene și au aprins torțe.

În schimb, antrenorul Dan Petrescu a scăpat de sancțiune, după ieșirea nervoasă de la finalul meciului din retur, din Spania, după ce arbitrul a anulat golul lui Păun. Acea reușită o putea trimite pe CFR Cluj în optimile competiției.

„Am dat gol valabil, am aici regulamentul de la UEFA, de la România! Este gol anulat pe nedrept şi calificare a lui Sevilla pe nedrept! Eu nu am mai văzut aşa ceva! Nu se opreşte meciul pentru o asemenea fază. Meritam victoria. Nu mai vreau să vorbesc, sunt foarte supărat! Băieţii ratează prima, cine ne dă nouă această victorie înapoi, Sevilla ajunge aici în fiecare an, noi când mai suntem aici…Un club ca Sevilla nu are nevoie de acest cadou. Bine că nu am pierdut că nu ştiu ce se mai zicea. Păun făcuse meciul vieţii, dăduse golul carierei“, a tunat atunci, după meci, Dan Petrescu.

Citește și: „U“ Craiova / Banii strânși în urma meciului virtual și-au găsit utilitatea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS