20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Nemții blochează fotbalul până la 30 aprilie

Nemții blochează fotbalul până la 30 aprilie

Cluburile din primele două ligi germane au fost de acord, astăzi, să prelungească suspendarea sezonului până la data de 30 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat Liga Germană de Fotbal (DFL), citată de Agerpres.

Campionatul a fost întrerupt pe 13 martie, iar DFL anunţase deja săptămâna trecută că va recomanda prelungirea suspendării până la finalul lunii aprilie.

Cele 36 de cluburi din primele două ligi germane au acceptat măsura DFL, în urma unei reuniuni în videoconferinţă.

Jocurile fără spectatori, după ce reluarea campionatului va fi posibilă, rămâne cea mai probabilă opţiune pentru fotbalul german în încercarea de a încheia sezonul. Nouă etape au mai rămas de jucat din ediţia 2019-2020 a Bundesligii.

UEFA a amânat cu un an EURO 2020 pentru a permite competiţiilor naţionale să îşi poată încheia sezonul.

Forul continental va organiza miercuri o videoconferinţă cu secretarii generali ai celor 55 de federaţii naţionale dedicată situaţiei reprogramării tuturor partidelor din diferite competiţii.

Citește și: FRF își „arde“ angajații la buzunare. Salariile „federalilor“, mai mici cu 20%

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...