16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGustavo Vagenin: Îmi este tare dor să joc din nou pe „Ion Oblemenco“

Gustavo Vagenin: Îmi este tare dor să joc din nou pe „Ion Oblemenco“

-

Transferat cu puțin înainte de pandemia de coronavirus, Gustavo Vagenin nu a apucat să redebuteze la Universitatea Craiova. Aflat în autoizolare, mijlocașul cariocas de 28 de ani a intrat în dialog cu suporterii Științei prin intermediul paginii de Facebook a grupării din Bănie. El a stat la dispoziția fanilor mai bine de 30 de minute, însă nu a abordat foarte multe subiecte, așa cum ne-am fi așteptat. Le-am extras pe principalele și le regăsiți mai jos.

„Da, sunt apt să joc. Fac pregătire aici, în Anglia, la casa fratelui meu, cu el și cu soția sa. În rest, mai citesc, mă uit la tv“, a spus Gustavo, întrebat unde se află, dată este pregătit fizic și ce face în izolare.

„Sunt foarte fericit că m-am întors la Universitatea Craiova! Acolo a fost casa mea timp de doi ani și am trăit o bucurie foarte mare acolo. Am contract până la vară, iar după o să vedem. Sper să rămân și să dau multe goluri“, a mai spus fotbalistul brazilian.

Gustavo Vagenin se gândește doar la titlu

Întrebat despre reluarea activității și obiectivul echipei, cucerirea titlului, Gustavo s-a arătat foarte optimist.

„Mi-e necaz că nu am apucat să joc nici măcar un meci. Nu am avut noroc. Nu se știe când vom relua campionatul. Să vedem cum se vor derula lucrurile și ce decizii vor mai lua UEFA, FRF. Îmi este tare dor să joc din nou pe ‘Oblemenco’. Îmi plac toți colegii, avem o echipă foarte bună. Sper să reluăm fotalul cât mai repede și să avem multe bucurii împreună. O să facem tot ce se poate să luăm campionatul anul acesta“, a spus Gusti.

Acesta a mărturisit și care a fost cea mai importantă reușită a sa: „Cel mai important gol al meu a fost cel din finala Cupei României, cu Hermannstadt, pentru că noi am câștigat un trofeu după 25 de ani“.

Citește și: Peluza Nord și „U“ Craiova fac front comun în lupta cu coronavirusul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS