11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCovid-19 a ajuns și pe la Milan. Paolo Maldini și fiul său, depistați pozitiv

Covid-19 a ajuns și pe la Milan. Paolo Maldini și fiul său, depistați pozitiv

Legendarul Paolo Maldini și fiul său Daniel (jucător al celor de la AC Milan) au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de către Gazzetta dello Sport.

La puțin timp după ce Paolo Dybala a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, un alt nume important din fotbalul italian a întregit lista celor care au fost infectați cu Covid-19. Paolo Maldini, fost jucător legendar al celor de la AC Milan, și fiul său Daniel, în prezent jucător al grupării de pe San Siro, au fost depistați pozitiv.

„Paolo și Daniel sunt în stare bună. După ce au petrecut deja mai mult de două săptămâni la domiciliu fără contacte externe, așa cum prevăd protocoalele medicale, aceștia își vor prelungi carantina pentru timpul necesar recuperării clinice complete”, se arată într-un comunicat emis de către clubul AC Milan.

În Serie A au fost înregistrate până acum nu mai puțin de 14 cazuri (în rândul jucătorilor). Sampdoria a confirmat cele mai multe cazuri – şapte. Bartosz Bereszynski, Fabio Depaoli, Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby şi Manolo Gabbiadini.

De la Fiorentina au fost infectați cu COVID-19 următorii jucători: Dusan Vlahovic, Patrick Cutrone și German Pezzella. De asemenea, Daniele Rugani, Blaise Matuidi și Paulo Dybala de la Juventus au fost diagnosticați cu noul coronavirus.

Hellas Verona a confirmat un caz de infectare cu COVID-19: Mattia Zaccagni.

Citește și: Paulo Dybala, testat pozitiv pentru coronavirus. Vezi ce mesaj a transmis!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS