9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Mediaș / Vezi ce declarații au făcut ardelenii înaintea deplasării în Bănie

„U“ Craiova – Mediaș / Vezi ce declarații au făcut ardelenii înaintea deplasării în Bănie

-

Universitatea Craiova întâlnește duminică, 1 martie, de la ora 19.15, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Gaz Metan Mediaș. Meciul contează pentru prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Dacă opiniile „leilor“ legat de acest duel le-am aflat încă de joi, acum a venit rândul să vedem opiniile reprezentanților grupării din Mediaș.

Stelescu: Suntem dornici să luăm punct sau puncte

Antrenorul secund, Ionuț Stelescu, a declarat la conferința de presă premergătoare deplasării în Bănie că se așteaptă la un meci dificil. Acesta consideră însă că imprevizibilul planează asupra acestui duel și este convins că elevii săi vor face o partidă bună.

„Ne bucurăm că am ajuns în postura de a juca în play-off. Universitatea Craiova este un adversar extrem de dificil, mai ales pe teren propriu. Noi suntem pregătiți ca în acest nou campionat să adunăm puncte, iar băieții au motivația necesară. Au și dorința de a realiza rezultate din ce în ce mai bune, ca să ne clasăm cât se poate de sus. Am pregătit bine acest joc și suntem dornici să luăm punct sau puncte. Mai ales că întâlnim echipa care ne-a învins de două ori în campionatul regular. Avem un grup de jucători extrem de bun, dar și un mediu bun și suntem optimiști“, a spus Stelescu.

„Avem doi suspendați pentru acest joc și este vorba despre Moura și Hora. Avem problema cu Răzvan Pleșca, și pe această cale îi transmitem condoleanțe, după decesul tatălui său. În rest, vom vedea la ora jocului care va fi echipa pe care Edi Iordănăescu o decide“, a completat secundul lui Edi Iordănescu.

Mihai Butean: Vrem să arătăm că suntem buni

Din rândul jucătorilor de la Mediaș, Mihai Butean a spus că echipa sa joacă fără presiune de acum înainte Gaz Metan va fi o nucă tare.

„Cred că va fi un meci total diferit față de cel de la începutulanului. Până acum a fost o presiune pe noi, pentru că ne trebuiau puncte pentru a ne atinge obiectivul, accederea în play-off. Acum urmează perioada cea mai frumoasă din an, când jucăm cu cele mai bune echipe. Acum jucăm de plăcere, vrem să arătăm că suntem buni și, bineînțeles, vrem să încurcăm pe toată lumea. Cine vrea să ia campionatul, prima dată trebuie să treacă de Gaz Metan și asta nu cred că va fi foarte ușor. Ne dorim să ajungem pe o poziție cât mai bună în clasament“, a declarat Butean.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS