9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U Craiova - Mediaş / Vali Mihăilă vrea o victorie concludentă cu ardelenii

„U Craiova – Mediaş / Vali Mihăilă vrea o victorie concludentă cu ardelenii

-

Atacantul formaţiei Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă, a afirmat astăzi, că îşi doreşte foarte mult victoria în meciul de duminică, cu Gaz Metan Mediaş. El a punctat că Ştiinţa are un lot mai valoros şi asta trebuie să facă diferenţa în partida de pe „Ion Oblemenco“, de la ora 19.15, din etapa 1 a play-off-ului Ligii 1.

„Ne aşteaptă un meci dificil. Este primul din play-off şi ambele echipe îşi doresc să câştige, dar avem o echipă mult mai bună. Şi jocul pe care l-am arătat în aceste etape de când am reluat campionatul a fost unul bun. Cu siguranţă vom scoate un rezultat pozitiv. Nu mai contează ce a fost cu CFR, acum trebuie să ne concentrăm pe meciul care vine. Noi, cei din faţă, trebuie să ne concentrăm mai mult pe finalizare. Iar când avem ocazia să înscriem să o facem. Pentru că asta ne-a lipsit în meciul cu CFR. Este foarte important să câştigăm cu Mediaş. Trebuie să o facem şi la o diferenţă mai mare de goluri, pentru a căpăta încredere pentru meciurile care urmează. Dacă o să jucăm cu Mediaş ca data trecută, nu cred că au nicio şansă“, a declarat Mihăilă.

Vali Mihăilă: Cred că Putem câştiga campionatul

„După acest meci cu Mediaş o să ne gândim şi la cel cu FCSB. Apoi şi la cel cu Iaşi, din Cupă. Sunt partide foarte importante, dar trebuie să ne concentrăm doar la cele trei puncte de duminică. Nu contează ţintarul, cu cine jucăm. Contează jocul pe care-l prestăm noi. Dacă noi ne facem jocul pe care-l pregătim la antrenamente, nu cred că ne poate sta nimeni în faţă. Cu lotul pe care-l avem şi cu tot ce se întâmplă la noi, la antrenamente, la meciuri, cred că putem câştiga campionatul“, a completat Valentin Mihăilă.

Citeşte şi: „U“ Craiova – Mediaş / Papură: Trebuie să câştigăm cele trei puncte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS