3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGolul de la Cluj, aur pentru Sevilla. CFR a părăsit Europa după 0-0 în Spania

Golul de la Cluj, aur pentru Sevilla. CFR a părăsit Europa după 0-0 în Spania

Campioana României, CFR Cluj, a părăsit Liga Europa în șaisprezecimi. Elevii lui Dan Petrescu au remizat la Sevilla, pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, scor 0-0, dar a fost insuficient pentru a se califica în faza următoare a competiției. În tur, în „Gruia”, s-a încheiat 1-1, iar golul ibercilor de pe finalul meciului le-a adus și calificarea.

De menționat că în minutul 86, Alexandru Păun a reușit să marcheze, dar golul său a fost anulat după consultarea sistemului VAR. Ar fi fost reușita care ar fi calificat CFR Cluj în optimile Ligii Europa.

În minutul 90+1, Bordeianu a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Sevilla: Bono – Navas (75, En Nesyri), Diego Carlos, Kounde, Reguilon – Jordan (57, Banega), Gudelj, Fernando – Suso (67, Nolito), de Jong, Ocampos. Antrenor: Julen Lopetegui.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă (27, Boli), Camora – Bordeianu, Djokovic (78, Rondon)- Deac, Păun, Omrani (84, Golofca) – Traore. Antrenor: Dan Petrescu.

Pentru CFR Cluj s-a încheiat aventura eruopeană în acest sezon. În Liga 1, în prima etapă din play-off, trupa lui Dan Petrescu se va duela cu Astra Giurgiu. Meciul este programat luni, de la ora 20.30.

Citește și: „U“ Craiova – Mediaș / Craioveanu, Vlădoiu și Vătăjelu au împărțit „mărțișoare“ fanelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS