13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR Cluj încearcă imposibilul în Spania. Vezi programul 16-imilor!

CFR Cluj încearcă imposibilul în Spania. Vezi programul 16-imilor!

Campioana României, CFR Cluj, se va deplasa astăzi, pe „Ramón Sánchez Pizjuán“, pentru duelul cu Sevilla, din manșa secundă a 16-imilor de finală a Ligii Europa. Partida este programată la ora 22.00.

În tur, CFR a fost la mai puțin de 10 minute de a-și trece în cont o victorie care i-ar fi crescut considerabil șansele la calificarea în optimile de finală a competiției. După ce au deschis scorul în „Gruia“ prin Deac (’59-penalti), ardelenii s-au văzut egalați de reușita lui En-Nesyri (min. 82).

Cu excepția lipsei de concentrare a elevilor săi de la golul primit pe final de meci în „Gruia“, „Bursucul“ s-a declarat mulțumit de felul în care au decurs ostilitățile, dar mai ales de faptul că jucătorii săi au pus în aplicare planul gândit de el. Clujenii vor încerca o nouă minune după ce în acest sezon european au învins aproape nesperat de pe „Celtic Park“, cu scorul de 4-3.

Cu toate că remiza albă îi califică în optimile competiţiei, andaluzii nu-și vor asuma acest risc. Evoluând în fața propriilor suporteri, elevii lui Julen Lopetegui nu vor sta la cutie, nu vor face un joc de așteptare și vor forța din start atacul. Aceştia îi vor obliga și pe campionii României să nu refuze jocul și să se ridice la nivelul așteptărilor pe „Ramón Sánchez Pizjuán“. Ambele formaţii au lotul întreg pentru acest joc.

Şaisprezecimi Liga Europa:

Joi, 27 februarie – ora 19.55: Basaksehir – Sporting Lisabona (în tur 1-3), Espanyol – Wolverhampton (0-4), Basel – Apeol Nicosia (3-0), FC Porto – Leverkeusen (1-2), Gent – AS Roma (0-1), Lask Linz – Alkmaar (1-1), Malmo – Wolfsburg (1-2), ora 22.00: Ajax – Getafe (0-2), Arsenal – Olympiakos (1-0), Benfica – Şahtior Donetsk (1-2), Celtic – Copenhaga (1-1), Inter Milan – Ludogorets (2-0), Manchester United – Club Brugge (1-1), Salzburg – Eintracht Frankfurt (1-4), Sevilla – CFR Cluj (1-1).

Citeşte şi: Liga Campionilor CONCACAF / Mitriţă a contribuit la victoria lui NYC cu San Carlos

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS