Acasă Sport Fotbal Ionel Luţă vine astăzi la „Repriza de Sud“ şi analizează victoria Ştiinţei...

Ionel Luţă vine astăzi la „Repriza de Sud“ şi analizează victoria Ştiinţei cu Mediaş

-

Fostul jucător şi antrenor al Craiovei şi nu numai, Ionel Luţă, va fi prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Ionel Luţă, fratele mai mare al lui Florinel Luţă, antrenorul secund al Universităţii Craiova, va participa la emisiunea „Repriza de Sud“.

Împreună vom vorbi despre victoria importantă obţinută de alb-albaştri în faţa echipei Gaz Metan Mediaş. Vom analiza şi etapa 23 a Ligii I şi vom prefaţa şi cele trei etape rămase de disputat din campionatul regular.

Emisiunea cu Ionel Luţă se difuzează în această seară, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM). În cazul în care o vei rata, Gazeta de Sud vă pune la dispoziţie înregistrarea video a emisiunii pe site-ul său, gds.ro/sport, începând cu ora 22.00.

„Repriza de Sud“ se difuzează în fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 21.00, pe Radio Sud (97.4 FM).

Citeşte şi: VIDEO / Ștefan Lupu: Meciul cu Câmpia Turzii va fi tratat cu maximă seriozitate

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...