10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAdrian Mutu, în vizită de lucru în cantonamentul Universităţii Craiova

Adrian Mutu, în vizită de lucru în cantonamentul Universităţii Craiova

Jucătorii Universităţii Craiova îşi continuă pregătirea pe pământ turcesc. Elevii lui Corneliu Papură au avut parte la antrenamentul de astăzi de o vizită surpriză. Alb-albaştrii au fost monitorizaţi de noul selecţioner al României Under 21, Adrian Mutu, şi a staff-ului acestuia. Fostul decar al naţionalei s-a întreţinut cu oficialii şi antrenorii Ştiinţei, dar a purtat discuţii individuale şi cu fotbaliştii, în special cu cei eligibili pentru echipa sa.

Se intră în linie dreaptă cu pregătirea din Turcia

Pentru Universitatea Craiova mai sunt patru zile de antrenamente în Antalya.

Alb-albaştrii au susţinut deja trei teste şi mai au două. Primul va avea loc joi, de la ora 15.00, pe stadionul „Limak Arcadia Football Center“, cu Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia). Ultima adversară a Științei din Turcia este MFK Karvina, ocupanta locului 15 din prima ligă din Cehia. Meciul se va desfăşura vineri, de la ora 15.00.

Până acum, gruparea din Bănie a înregistrat o victorie, 2-0 cu Eintracht Brawnschweig, şi două înfrângeri, 0-1 cu FC Aarau şi 1-3 Pogon Szczecin.

Sâmbătă este programată revenirea delegaţiei oltene în ţară.

Universitatea Craiova va susţine apoi primul joc din mini-returul Ligii I. Oponentă îi va fi Gaz Metan Mediaş, duelul fiind programat vineri, 31 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS