10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova îşi testează mâine forţele cu FC Aarau

Universitatea Craiova îşi testează mâine forţele cu FC Aarau

-

Universitatea Craiova a continuat pregătirile în ritm alert în Antalya, beneficiind şi de o vreme foarte bună şi condiţii excelente. Trupa lui Corneliu Papură va susţine vineri, de la ora 15.00, cel de-al doilea joc de verificare din cadrul stagiului centralizat de pe pământ turcesc. Alb-albaştrii îşi vor măsura forţele cu FC Aarau, ocupanta locului 7 în liga secundă din Elveţia.

Adversara Ştiinţei este fondată în 1902, are trei titluri de campioană ale Elveţiei şi o Cupă şi o Cupă a Ligii.

În acest sezon este echipa cu cele mai multe egaluri, 7, alături de Schaffhausen, penultima clasată în Challenge League. Are 5 victorii şi 6 remize, iar golaverajul este pe minus: 29-35. Lotul lui FC Aarau din acest sezon este evaluat de Transfermarkt la 7.350.000 de euro.

Sâmbătă, cu polonezii de la Pogon

Pentru Universitatea Craiova sfârşitul acesta de săptămână este unul aglomerat. Spunem asta pentru că sâmbătă, de la ora 16.00, tot pe stadionul „Limak Arcadia Football Center“, vor susţine un alt amical. Acest al treilea test din Antalya le aduce în faţă formaţia Pogon Szczecin.

Adversara a încheiat anul 2019 pe locul 3 în prima ligă din Polonia, cu 35 de puncte (10 victorii, 5 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 22:16). Este la 3 distanţă de liderul Legia. Pogon Szczecin are în prezent jucători evaluaţi la un total de 11 milioane de euro.

Clubul Pogon este fondat, ca şi Universitatea Craiova, în anul 1948, dar pe 21 aprilile.

Ultimele două amicale vor avea loc săptămâna viitoare

În programul Ştiinţei mai figurează două partide de verificare pentru perioada rămasă din cantonamentul din Antalya. Acestea vor avea loc pe 23 ianuarie, cu Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia), respectiv 24 ianuarie, cu AC Wolfsberger (locul 4 în prima ligă din Austria).

Reamintim că în primul meci amical susţinut în Antalya, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în faţa formaţiei Eintracht Brawnschweig. Această grupare ocupă locul 4 în liga a 3-a din Germania. Golurile trupei antrenate de Corneliu Papură au fost marcate de Vali Mihăilă şi Dan Nistor (VEZI VIDEO).

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„Craiova pe Biciclete”, sâmbătă în Parcul Romanescu

Evenimentul "Craiova pe Biciclete" va avea loc pe 27...

ȘTIRI GdS