6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia – Suedia 0-2 / Tătărușanu: Am fost neputincioși!

România – Suedia 0-2 / Tătărușanu: Am fost neputincioși!

Căpitanul României, Ciprian Tătărușanu, a explicat, după eșecul de vineri seară de pe Arena Națională, că diferența pe teren a fost făcută de valoare și nu de atitudine sau altceva.

„Am fost neputincioși! Suedia a fost mai bună, s-a văzut o diferență foarte mare pe teren. De la portar și până la atacant. De acum vom vedea ce va fi pe viitor, la barajul pentru play-off-ul Ligii Națiunilor. Și Scoția și Islanda sunt echipe de aceeași valoare, asemănătoare. Da, putem să batem și noi anumite echipe. Ne-am dorit să facem mai mult, dar la acest nivel nu contează doar ambiția, ci și valoarea. Iar Suedia ne-a dovedit că ne-a fost total superioară. Calificarea s-a pierdut azi, pentru că a fost meci decisiv, dar de fapt aceasta s-a pierdut pe parcurs“, a spus portarul României.

În urma înfrângerii cu Suedia, România și-a luat gândul de la locul doi și implicit de la calificarea directă la turneul final. Tricolorii pot ajunge totuși la Euro 2020. Naționala va fi nevoită să câştige două meciuri în martie în play-off-ul Ligii Naţiunilor (o semifinală şi o finală) pentru a merge la Europeanul de anul viitor. „Tricolorii“ ar urma să joace semifinala în deplasare, contra Scoţiei sau Islandei. Tabloul complet al barajelor din Liga Naţiunilor va fi decis după finalul preliminariilor Euro 2020.

Citește și: Contra: Contractul îmi expiră după meciul cu Spania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS