12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRomânia U21 / Oaidă, optimist înaintea partidelor cu Finlanda U21 şi Irlanda de Nord U21

România U21 / Oaidă, optimist înaintea partidelor cu Finlanda U21 şi Irlanda de Nord U21

Răzvan Oaidă, fotbalistul României Under 21, a declarat, astăzi, la CNF de la Buftea, că el şi colegii săi vor încerca să păstreze ritmul din ultimele două partide, cu Ucraina şi Irlanda de Nord, ambele câştigate cu 3-0, şi să se impună şi în meciul cu Finlanda. Acesta este programat, mâine, la Voluntari, în grupa 8 a preliminariilor Campionatului European 2021.

„Ne simţim foarte bine, suntem pregătiţi şi aşteptăm cu nerăbdare meciul. Ultimele două partide au fost foarte bune, am jucat cu încredere şi am demonstrat că suntem o echipă. Încercăm să păstrăm acelaşi ritm din aceste meciuri şi să câştigăm. Până la urmă cele trei puncte sunt mai importante, nu contează scorul“, a declarat Oaidă, conform Agerpres.

„Ne cunoaştem de mici cei care suntem aici, la lot. Încercăm să dăm totul şi să câştigăm. Pentru toată lumea este ceva extraordinar calificarea la un Campionat European. Ne dorim foarte mult să repetăm ce au făcut băieţii de dinaintea noastră. Participarea lor la EURO este o motivaţie pentru noi. Şi nu doar să ajungem acolo, ci chiar să îi depăşim, pentru că până la urmă despre asta este vorba, să ne autodepăşim. Dar deocamdată este prematur să vorbim, acum trebuie să abordăm fiecare meci la victorie“, a adăugat mijlocaşul.

Echipa naţională Under 21 a României întâlneşte, joi, de la ora 20.00 (Pro TV), pe Stadionul „Anghel Iordănescu“ din Voluntari, selecţionata Finlandei. Marţi, 19 noiembrie, de la ora 19.30, reprezentativa de tineret va înfrunta reprezentativa Irlandei de Nord pe Stadionul „The Showgrounds“, în cadrul grupei 8 a preliminariilor CE din 2021.

Citeşte şi: CS Centura Neagră Craiova şi-a câştigat respectul în Germania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS