11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalChindia – „U“ Craiova 1-1 / Pițurcă e foc și pară după meciul de la Ploiești

Chindia – „U“ Craiova 1-1 / Pițurcă e foc și pară după meciul de la Ploiești

Antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a fost foarte dezamăgit după remiza de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, din etapa a 16-a a Ligii I.

„Explicația este că dacă nu reușești să marchezi la începutul jocului, când ne-am creat ocazii de gol și echipa adversă joacă în inferioritate, așa se întâmplă. Noi am jucat slab. Pe alocuri a jucat mai bine echipa din Târgoviște. Până la urmă trebuie să fim mulțumiți și cu acest meci nul. Probabil, dacă nu egalam repede din acea fază fixă, puteam să și pierdem meciul. Sunt supărat pentru tot ceea ce s-a întâmplat în teren! Este inadmisibil să joci cu un om în plus, să fii echipa mai valoroasă și să nu-ți crezi ocazii clare de a înscrie. Asta mă supără mai mult. Antrenamente în care punem accent pe finalizare se fac tot timpul, dar dacă nu ești concentrat poți să ratezi. Așa cum a ratat Mihăilă, Cosic singur cu portarul la 6 metri, și alți jucători“, a spus Piți.

„M-a afectat acest meci“

Tehnicianul Științei a continuat cu criticile la adresa elevilor săi.

„Le-am și spus jucătorilor mei că întâlnim o echipă care muncește foarte mult în teren și că joacă și cu sufletul! Așa s-a și întâmplat. Nici nu s-a văzut că Târgoviște a jucat cu un om în minus. La golul lor, acolo, la Bic, trebuia să fie Cicâldău. Și să mai iasă un jucător, fiindcă ei aveau numai patru inși acolo. În sfârșit, nu mai contează! M-a afectat acest meci, pentru că aveam așteptări mult mai mari de la jucătorii mei la acest joc. Nu este nicio presiune. Eu nu văd așa ceva. Era un joc de fotbal, veneam după un meci foarte bun și trebuia să jucăm de aceeași manieră, dar nu am reușit să ne concentrăm. Am remarcat că psihic nu stăm bine, deci trebuie să lucrăm și la capitolul ăsta“, a mai spus Victor Pițurcă.

Citește și: Băieții lui Piți s-au întors la evoluțiile slabe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS