20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘase goluri, patru eliminări și mulți nervi în CS Cârcea - Jiul Podari 3-3

Șase goluri, patru eliminări și mulți nervi în CS Cârcea – Jiul Podari 3-3

CS Cârcea și CS Jiul Podari au oferit sâmbătă dimineață un adevărat spectacol fotbalistic în etapa a 10-a din Liga a 4-a Dolj Mass. Fără pași greșiți pe teren propriu în acest sezon, CS Cârcea primea vizita liderului la zi, Jiul Podari. Duelul a fost pe măsură, iar golurile frumoase, fazele încrâncenate și micile incidente nu aveau cum să lipsească.

Jocul a fost destul de dur încă de la primul fluier, ambele echipe încercând să treacă la conducerea jocului. Gazdele au „accelerat” mai bine în prima jumătate a reprizei întâi, iar în minutul 14, Bogdan Chirea a transformat perfect o lovitură liberă de la 16 metri. Podărenii a echilibrat jocul imediat după golul primit și au început să pună probleme la poarta lui Iovănescu. Insistența a dat roade, iar în minutul 35 Lisandru a adus egalarea, din penalti.

Nu s-a intrat la egalitate la cabine, deoarece, în prelungirile reprizei, Silistraru a faultat în careu, iar centralul George Găman a acordat al doilea unsprezece metri al jocului. Rodeanu a executat perfect și și-a adus echipa în avantaj după primele 45 de minute, scor 2-1.

Repriză cu de toate

Partea a doua a jocului a fost cu adevărat nebună. Trupa lui Alexandru Dicu s-a distanțat pe tabelă imediat după pauză. Cosmin Sîrmon l-a învins pe Mecea în minutul 47, cu un șut de la marginea careului, iar scorul devenea 3-1 în favoarea gazdelor.

În minutul 75 s-a iscat un scandal destul de mare, după mai multe dueluri tari la mijlocul terenului. Spiritele s-au încins, iar jucătorii au fost aproape de o bătaie generală. Centralul întâlnirii nu a trecut cu vederea incidentele și a acordat nu mai puțin de trei cartonașe roșii. Silistraru și Țuculeanu, de la oaspeți, și Rodeanu, de la gazde, au fost eliminați direct. Cum greșelile se țineau în lanț în echipa lui Surugiu, a venit și al treilea cartonaș roșu. În minutul 86, Marian Șelaru a fost nevoit să faulteze din postura de ultim apărător, iar George Găman l-a taxat imediat pe jucătorul Podariului.

Podari decimată, Cârcea egalată

Cu cinci minute rămase de joc și cu trei oameni eliminați, misiunea oaspeților era aproape imposibilă. Dar acest imposibil avea să devină posibil pe final de meci. În inferioritate numerică, Jiul Podari a reușit să controleze ultimele minute de joc, iar în minutul 88, Olivian Surugiu a punctat pentru 3-2, cu un șut din centrul careului advers. Prelungirile întâlnirii au fost într-adevăr de coșmar pentru trupa lui Alex Dicu. Lisandru a reușit dubla în minutul 90+1 și a adus un punct nesperat formației sale.

CS Cârcea: Iovănescu – Dragomir, Dicu, Preoteasa, Relea, Barbu, Vizantie (’75, Manciu), Nușă, Rodeanu, Chirea (’36, Lucian. B), Sîrmon (’79, Alămiță). Antrenor: Alexandru Dicu.

Jiul Podari: Mecea – Ignat, Stuparu (’59, Șelaru), Iureș (’32, Surugiu), Crîngoiu, Preda, Rioșanu, Gae, Silistraru, Lisandru, Țuculeanu. Antrenor: Olivian Surugiu.

Au arbitrat: George Găman – Cosmin Andrei, Marius Niță.

Cartonașe roșii: Rodeanu ’75 / Silistraru ’75, Țuculeanu ’75, Șelaru ’86.

CS Podari a rămas neînvinsă și după al 10-lea meci disputat în acest sezon. Opt victorii și două egaluri au adunat până acum podărenii, iar programul din etapele viitoare îi avantajează destul de mult.

De partea cealaltă, CS Cârcea a înregistrat primul semieșec pe teren propriu și se îndepărtează tot mai mult de prima poziție.

În etapa viitoare, ambele formații vor avea două partide teoretic facile. CS Cârcea se va deplasa la codașa Dunărea Calafat, în timp ce Jiul Podari va primi vizita formației Recolta Ostroveni.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: SCM „U“ Craiova a „bubuit-o“ bine pe Oradea. Sala mică merită atenție mai mare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS