11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCM „U“ Craiova a „bubuit-o“ bine pe Oradea. Sala mică merită atenție mai mare!

SCM „U“ Craiova a „bubuit-o“ bine pe Oradea. Sala mică merită atenție mai mare!

-

Formația feminină de volei a SCM U Craiova se prezintă în acest sezon cu o echipă net superioră celei de anul trecut. Cu o talie mult mai bună și cu câteva jucătoare cu experiență, trupa lui Lucian Zlotea are forță. O dovedesc și rezultatele înregistrate în acest început de sezon al Diviziei A2. Dacă săptămâna trecut s-a impus cu 3-0 (25-16, 25-8, 25-10) la CSM Sighetul Marmației, astăzi a reușit un alt succes în minimum de seturi. A fost 3-0 (25-16, 25-18, 25-23), în Sala „Ion Constantinescu“ din Valea Vlăicii, în fața formației CSU Oradea, care a aliniat jucătoare mult mai scunde, dar tehnice.

SCM „U“ Craiova: Constantinescu, Matei, Truță, Zlotea, Brabete, Marciu – Chifu (L). Au mai jucat: Mănuc, Rizan.

Vezi ce au declarat Ancuța Mănuc și Lucian Zlotea la finalul întâlnirii:

Cu maximum de puncte, SCM U Craiova se va deplasa în Banat în runda viitoare, urmând să o întâlnească pe CSU Poli Timișoara pe 2 noiembrie.

Primăria Craiova să facă lumină!

Două lucruri deloc de lăudat sunt legate de sala „Ion Constantinescu“, administrată de primărie. Primul este legat de luminozitatea sălii, una foarte slabă, și asta pentru că mai multe neoane s-au ars și nu au fost înlocuite.

Problema datează de mai multă vreme și chiar se înrăutășește, asta pentru că pe administratori pare să nu-i deranjeze. Pe antrenori și sportivi, în schimb, da, însă preferă să nu deranjeze.

Întrebat despre acest aspect, unul dintre administratorii sălii, Florin Crețu, a răspuns în primă fază că lui i se pare bună lumina. Apoi a revenit și a pasat problema: „I-am înștiințat de mai multă vreme pe cei de la primărie și acum așteptăm (fondurile necesare – n.r.)“.

Și tabela așteaptă să fie reparată

Tabela de marcaj nu merge nici ea și atât meciul de astăzi, cât și cel de handbal masculin de săptămâna trecută, s-a contorizat manual, ca acum câțiva zeci de ani. Și de această dată a existat o explicație, pentru că pentru soluție mai este puțin de așteptat.

„Da, tabela s-a defectat de săptămâna trecută și așteptăm să vină specialiștii să o repare. Am luat legătura cu firma care a produs-o, pentru că este în garanție, și au spus că vor trimite pe cineva“, ne-a explicat Florin Crețu.

Cum sala „Ion Constantinescu“ găzduiește competițiile și antrenamentele mai multor echipe din Craiova ar trebui ca neregulile apărute să fie puse la punct cât mai rapid de cei responsabili.

Citește și: Clinceni – „U“ Craiova / „Leilor“, mai câştigăm şi noi?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS