6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGaz Metan - „U“ Craiova / Gata cu dezamăgirile! Vă vrem puternici!

Gaz Metan – „U“ Craiova / Gata cu dezamăgirile! Vă vrem puternici!

Universitatea Craiova a dezamăgit profund în jocul de debut al lui Victor Piţurcă pe banca tehnică, pierdut cu 1-0 în faţa FCSB-ului. Supărarea fanilor a fost cu atât mai mare cu cât alb-albaştrii nu au reuşit nici măcar un şut pe poartă. Ori asta este principala condiţie ca să marchezi şi să câştigi. Vizibil deranjat de cele petrecute a fost şi noul antrenor. Acesta i-a asigurat pe fani că nu o să-şi mai vadă echipa în felul acela niciodată. Alb-albaştrii au promis că primul semn de „însănătoşire“ al jocului va apărea la meciul cu Gaz Metan Mediaş, din Ardeal, programat vineri, de la ora 20.30 (live scor pe gds.ro).

„Ne-am pregătit bine, iar eu sunt optimist, cred că putem realiza un meci foarte bun la Mediaş. Ne vom duce să câştigăm“, a punctat Victor Piţurcă.

„O să le demonstrăm suporterilor că acest meci cu FCSB a fost o greşeală“, a afirmat, la rândul său, mijlocaşul Vali Mihăilă.

Cârţu: Toţi aşteptăm un reviriment

Şi în rândul conducătorilor Universităţii Craiova optimismul este mare. Preşedintele Sorin Cârţu a declarat că elevii lui Piţurcă sunt foarte mobilizaţi. El se aşteaptă la o evoluţie bună la Mediaş.

„Înfrângerea asta cu FCSB i-a mobilizat mai mult pe băieţii noştri, pentru că a fost şi dureroasă, şi nemeritată. Toată lumea şi-a dorit să fie victorie, pentru că era şi debutul lui Piţi, se anunţa un meci de tensiune… Părerea mea este că rezultatul corect era un meci nul. Dacă nu era minutul ăla, în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat în special din cauza terenului, rămânea 0-0. Mă gândesc acum că pentru Mediaş avem o altă stare de spirit. Băieţii trebuie să treacă peste eşecul cu FCSB şi să aibă o stare pozitivă, pentru că jucăm în faţa unei echipe care joacă un fotbal frumos, au arătat-o şi la partida cu Viitorul. Gazul a arătat totodată şi multe lacune, pe care trebuie să le exploatăm şi să le blocăm punctele forte.

Ştie Piţi cum să pregătească meciul acesta, dar, ca idee, toţi aşteptăm un reviriment. Ne dorim mult o victorie sau mai bine zis un rezultat pozitiv, pentru că nici meciul nul nu este de neglijat, ţinând cont că jucăm la o echipă în formă, chiar dacă a pierdut cu 4-1 la Viitorul. Eu zic că avem cu ce să blocăm ce au ei bun şi să exploatăm lacunele pe care le-au arătăt din plin inclusiv la meciul cu Viitorul“, a declarat Sorin Cârţu, pentru GdS.

Partida de la Mediaş, din cadrul etapei a 10-a din Liga I, va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (Bucureşti). Acesta va fi ajutat de asistenţii Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Marius Nicoară (Severin) şi de rezerva Iulian Călin (Ştefăneşti). Observatori au fost numiţi Nicolae Grigorescu (Timişoara), din partea CCA, respectiv Catălin Cursaru (Ploiești), din partea LPF.

Citeşte şi: GdS a avut dreptate: CSM Reșița – „U“ Craiova se joacă în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS