Acasă Sport Fotbal GdS a avut dreptate: CSM Reșița – „U“ Craiova se joacă în...

GdS a avut dreptate: CSM Reșița – „U“ Craiova se joacă în Bănie

-

Așa cum GdS anunța încă de sâmbăta trecută, partida CSM Reșița – „U“ Craiova, din 16-imile Cupei României, se va juca în Bănie. Gruparea bănățeană ar fi putut alege ca partida cu Știința să se joace pe „Municipalul“ din Severin, dar rețeta financiară nu ar fi fost una de succes. Astfel, conducătorii clubului CSM Reșița au anunțat pe pagina oficială de facebook că au acceptat varianta de a juca pe stadionul „Ion Oblemenco“ în calitate de gazdă.

„Din păcate venim cu o veste nu tocmai plăcută în ceea ce priveşte meciul din Cupa României împotriva celor de la Universitatea Craiova. În urma încercărilor nenumărate către Digi Sport de a muta ora disputării meciului mai devreme fără a nu fi nevoiţi să jucăm pe nocturnă, acest lucru nu a fost realizabil. Astfel meciul se va disputa la Craiova în data 25 septembrie, de la ora 18:45, fiind televizat.
În urma acestui meci echipa noastră va încasa jumătate din suma biletelor vândute dar nu mai puţin de 25000 de euro”
, a anunţat CSM Reşiţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...