Acasă Sport Fotbal Exclusiv / CSM Reșița - "U" Craiova, șanse foarte mari să se...

Exclusiv / CSM Reșița – „U” Craiova, șanse foarte mari să se joace pe „Oblemenco”

-

Partida din șaisprezecimile Cupei României dintre CSM Reșița și Universitatea Craiova are șanse foarte mari să se dispute pe „Ion Oblemenco”.

Sursele GdS susțin că în această seară ar fi avut loc discuții între oficialii Universității Craiova și cei ai formației din Reșița, iar cele două părți ar fi ajuns la un acord de principiu. Tratativele au fost favorizate și e faptul că închirierea unei nocturne pentru stadionul din Reșița ar fi costat peste 60.000 de euro.

Astfel, meciul dintre CSM Reșița și Universitatea Craiova ar urma să se dispute miercuri, 25 septembrie, pe arena din Bănie.

Cu o zi înainte s-ar juca pe „Ion Oblemenco” meciul FCU Craiova – Universitatea Cluj, tot din 16-imile Cupei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...