16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova - FCSB / Programul alb-albaştrilor din această săptămână

„U“ Craiova – FCSB / Programul alb-albaştrilor din această săptămână

-

Universitatea Craiova intră în linie dreaptă cu pregătirea meciului cu FCSB. Confruntarea este programată duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, şi contează pentru etapei a 9-a din Liga I.

Noul strateg al Ştiinţei, Victor Piţurcă, şi membrii staff-ului său au stabilit programul de antrenamente pentru această săptămână. L-au dozat în aşa fel încât la ora jocului „U“ Craiova – FCSB alb-albaştrii să fie la capacitate maximă.

Toate ședințele de pregătire ale băieților se vor desfășura pe baza sportivă din Lunca Jiului. Primul antrenament a fost programat mâine dimineață.

„Leii” vor avea parte de două zile de regim de semicantonament, miercuri și joi, când se vor consuma câte două antrenamente.

Lecţia de vineri va avea loc dimineața, urmând ca de sâmbătă să se intre în programul normal de cantonament.

Poate te interesează şi:

Piţurcă dă restart pentru titlu!

Exclusiv / Silviu Lung, la 63 de ani: Craiova are prima şansă cu FCSB

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.