10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Silviu Lung, la 63 de ani: Craiova are prima şansă cu FCSB

Exclusiv / Silviu Lung, la 63 de ani: Craiova are prima şansă cu FCSB

Fostul mare portar al Craiovei Maxima, Silviu Lung, este la ceas aniversar, iar GdS i-a urat „La mulţi ani!” şi a stat de vorbă cu uriaşul sportiv, care împlineşte astăzi 63 de ani.

Silviu Lung a prefaţat derbiul Universităţii Craiova – FCSB, programat duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe „Ion Oblemenco”, şi îi creditează pe alb-albaştri la victorie.

„Vă mulţumesc pentru urări. Meciul cu FCSB va fi un meci frumos, echilibrat, cu mulţi jucători talentaţi. Cred că Universitatea Craiova are prima şansă în meciul cu FCSB. O victorie m-ar bucura enorm, dar ar fi un cadou în primul rând pentru jucători. Pentru mine, cel mai frumos cadou ar fi să fiu sănătos, că acum am mai îmbătrânit cu un an… Dacă ar fi invers, să dăm înapoi cu câte un an, atunci aş fi cel mai bucuros. Repet, victoria ar fi cadoul pentru ei, pentru că le-ar da încredere pentru ce urmează. Cu toţii ne dorim ca anul acesta să fim campioni, după atâţia ani de aşteptare”, a declarat Silviu Lung.

Silviu Lung este încântat de venirea lui Piţurcă

Silviu Lung consideră că Universitatea Craiova este mult mai puternică prin venirea lui Victor Piţurcă la cârma echipei, dar şi prin aducerea lui Andrei Ivan şi Alexandru Măţel.

„Odată cu venirea lui Piţurcă şansele Craiovei la titlu au crescut foarte mult. Este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut România. Nu m-a susprins să vină 3.000 de oameni la primul antrenament. Este iubit prin performanţele de la echipa naţională şi la echipele de club. Pauza asta i-a prins foarte bine. A putut să-i cunoască mai bine pe fiecare, a purtat discuţii individuale cu băieţii. Oricum, meciul cu FCSB cred că se va juca cu casa închisă. Asta pentru că venirea lui Piţi a creat o emulaţie extraordinară”, a spus fostul mare portar al Ştiinţei.

„Echipa s-a întărit cu aceste transferuri făcute pe ultima sută de metri. Aveam nevoie de întăriri! Îl cunosc pe Măţel şi spun că îi lipsesc jocurile. Este un copil foarte talentat, un jucător de echipa naţională şi îl consider cel mai bun fundaş dreapta din ţară. Pe Ivan îl ştim cu toţii. Este foarte talentat, are o viteză foarte bună şi cu o capacitate de efort foarte bună. Cu o mai mare concentrare în faţa porţii adverse poate fi un jucător foarte bun şi pentru naţionala mare”, a completat Silviu Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS