17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Acasă Sport Fotbal Jiul Podari i-a provocat prima înfrângere Bechetului

Jiul Podari i-a provocat prima înfrângere Bechetului

0
Jiul Podari i-a provocat prima înfrângere Bechetului

Jiul Podari s-a impus sâmbătă dimineață, cu scorul de 4-2, în fața formației Danubius Bechet, în etapa a 3-a, din Liga a IV-a Dolj Mass. A fost un meci animat, cu multe ocazii de poartă, dar și cu multe momente tensionate pe bancile de rezervă.

Gazdele au început în atac și au deschis scorul în minutul 11, prin Poenaru. Acesta a păcălit apărarea formației din Podari cu o centrare de la aproximativ 20 metri, iar mingea s-a strecurat ușor în poarta lui Mecea. Jucătorii lui Podari au ieșit la joc, iar Țuculeanu a reușit să restabilească egalitatea în minutul 31, cu un șut din centru careului de șase metri.

Repriza a doua a debutat cum nu se putea mai bine pentru Podari. Lisandru și Siliștraru au înscris în minutele 55 și 58, iar scorul căpăta proporții în favoartea oaspeților. În minutul 61, Stănculescu a readus speranțele gazdelor, după ce a marcat cu capul din doar 5 metri, la un singur minut de la intrarea sa pe teren. Toate emoțiile au fost risipite în minutul 88, când Olivian Surugiu a rămas nestingherit în careul Bechetului și a înscris în poarta goală.

„Putem spera la primul loc”

Fostul jucător al Craiovei, Olivian Surugiu, a fost unul dintre remarcații partidei de la Bechet, chiar dacă a intrat pe teren pentru echipa sa abia în ultimele 15 minute. Antrenorul-jucător al celor de la Jiul Podari a izbutit să marcheze golul decisiv în minutul 88, iar la finalul partidei s-a arătat mulțumit de jocul prestat de elevii săi.

„A fost o victorie frumoasă, într-o etapă foarte grea, contra unei contracandidate la promovare. Ne bucurăm foarte mult că am obținut cele trei puncte și sperăm la evoluții și mai bune în următoarele jocuri. Mai avem multe lucruri de pus la punct, dar pentru nivelul acestei ligi, cred că am făcut un meci foarte bun. Obiectivul nostru este clasarea pe podium, dar de ce nu, putem spera și la primul loc”, a declarat Olivian Surugiu, pentru GdS.

Danubius Bechet: Staicu – Pîrvu, Dreșcă, Mirea (’75, Ignat), Țucă (’60, Oprea) – Velica (’60, Stănculescu), Puchiu, Cimpoeru, Poenaru – Iliescu, Ștoiu. Antrenor: Claudiu Sandu.

ACS Jiul Podari: Mecea – Ignat, Gae, Lisandru (’67, Șelaru), Ghiță – Grîngoiu, Stuparu, Iureș, Țuculeanu (’75, Surugiu) – Preda (’90, Pîrvescu), Siliștraru. Antrenor: Olivian Surugiu.

Cartonașe galbene: Puchiu ’14 , Pîrvu ’14, Oprea ’81 / Stuparu ’41, Siliștraru ’59.

Au arbitrat: Dan Buzărnescu – Adrian Popescu, Cristian Barbu.

În următoarea etapă, Jiul Podari va primi vizita formației Flacăra Moțăței, în timp ce Danubius Bechet se deplasează la Calafat, pentru duelul cu Dunărea.

Articol scris de Tibi Cocora