18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAEK Atena - Universitatea Craiova, scor 1-1. Pa-pa, Liga Europa!

AEK Atena – Universitatea Craiova, scor 1-1. Pa-pa, Liga Europa!

Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, în partida susținută în această seară, în Grecia, cu AEK Atena, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa. În urma acestui rezultat, gruparea din Bănie a părăsit competiția, asta după ce în prima manşă a pierdut cu 2-0 în faţa grecilor, pe „Ion Oblemenco“.

Au fost două reprize distincte făcute de olteni. Prima au început-o bine, dar au sfârșit-o prost. A doua au jucat mai îndrăzneț, dar nu a avut cine să marcheze golul doi, care ar fi relansat lupta.

GdS v-a ţinut la curent cu evoluţia scorului şi momentele importante, pe care le puteți urmări mai jos.

Formațiile de start:

AEK Atena: 1. Vassilis Barkas – 27. Mota Paulinho, 21. Ogrijen Vranjes, 24. Stratos Svarnas, 3. Helder Lopes, 8. Andre Simoes, 6. Nenad Krsticic, 12. Francesco Geraldes, 10. Mario Livaja, 20. Petros Mantalos, 5. Nelson Oliveira.
Rezerve: 16. Panagiotis Tsintotas – 2. Michalis Bakakis, 4. Marios Dikonomou, 22. David Simao, 25. Kostas Galanopoulos, 7. Danele Verde, 14. Christos Albanis.
Antrenor: Miguel Cardoso.

„U“ Craiova: 13. Mirko Pigliacelli – 27. Ivan Martic, 26. Stephane Acka, 6. Renato Kelic, 11. Nicușor Bancu, 21. Antoni Ivanov, 8. Alex Mateiu, 10. Alex Cicâldău, 22. Cristi Bărbuț, 7. Mihai Roman, 28. Vali Mihăilă.
Rezerve: 1. Laurențiu Popescu – 4. Florin Borța, 5. Bogdan Vătăjelu, 9. Carlos Fortes, 20. Raul Hreniuc, 31. Alex Ioniță, 23. Vali Constantin.
Antrenor: Corneliu Papură.

Final de meci: AEK Atena – Universitatea Craiova 1-1.

Min. 90+3: cartonaș galben pentru Dani Verde pentru un henț.

Min. 90+1: Piglicelli respinge excelent o reluare a lui Verde de la 8 metri. Poziție de offside clar în faza premergătoare, nesemnalizată de arbitrii francezi.

Min. 90: Fortes are ghinion. Ivan Martic a șutat puternic, dintr-o poziție excelentă, dar portughezul a intrat pe direcția mingii.

Min. 83: Simoes i-a lăsat locul lui Galanopoulos.

Min. 80: Vali Constantin a intrat în locul lui Ivanov.

Min. 79: Ratare incredibilă! Nicușor Bancu a pătruns pe stângă și i-a pus mingea în cap lui Fortes, dar acesta a reluat dintr-o poziție extraordinar de bună pe lângă poartă. Execuție lamentabilă!

Min. 77: Portarul Vassilis Barkas a primit galben pentru tragere de timp.

Min. 75: Pigliacelli a inițiat un atac pe stânga, mingea a ajuns în careu, la Vătăjelu, iar șutul acestuia a poposit în brațele portarului.

Min. 73: Acka reia cu capul periculos, la două degete de bara din dreapta, o centrare de pe stânga.

Min. 68: Bancu a primit galben pentru vociferări.

Min. 66: penalti clar, neacordat, pentru Craiova! Vătăjelu a întors mingea în careul mic și un fundaș al grecilor a respins în mâna lui Geraldes, dar arbitrul francez nu vrea să indice punctul cu var!

Min. 63: Fortes i-a luat locul lui Roman.

Min. 63, 1-1: gooool Craiova: Ivanov a reușit să reia cu capul,de la 6 metri, o centrare venită de pe stânga de la Bancu. Grecii au probleme în defensivă!

Min. 58: dublă schimbare la AEK Atena: ies Krsticic și Livaja și intră Simao, respectiv Verde.

Min. 56: Universitatea a reușit să marcheze prin Roman, după o greșeală a apărătorilor greci, specualtă de Bărbuț și continuată de Kelic. De la margine s-a indicat poziți de offside, dar pe reluare nu se vede asta!

Min. 55: Mihăilă îi lasă locul lui Bogdan Vătăjelu.

Min. 54: Pigliacelli îl lansează pe Bancu, iar acesta șutează în forță din afara careului mare, dar peste poartă.

Min. 52: Mihai Roman ia un inutil un cartonaș galben, după o ținere asupra lui Paulinho.

Min. 47: Mihai Roman a izbutit să șuteze pentru prima oară la poartă, dar a făcut-o moale și i-a permis portarului să se întindă și să rețină ușor.

Partida a fost reluată.

Pauză: AEK Atena – „U“ Craiova 1-0.

Min. 44: Craiovenii nu reușiesc să frunctifice un nou cadou făcut de apărarea elenă. Mai mult, Mihăilă ia cartonașul galben pentru simulare.

Min. 43: Ivanov nu a reușit să-i paseze decisiv lui Roman, fiind talonat de un fundaș.

Min. 39: Atacul Universității se bazează doar pe mijlocașii / atacanții laterali. Mihai Roman este izolat între fundașii adverși, nu are nicio sclipire. Poate că Papură ar trebui să schimbe sistemul și să joace cu două vârfuri împinse ca să poată crea probleme.

Min. 36: Mateiu nu a reușit să profite de o gafă a portarului grec, Barkas reușind într-un final să pună capăt atacului craiovean.

Min. 33: Cristi Bărbuț nu a nimerit poarta de la 17 metri, scăpat singur pe centrul terenului.

Min. 27: Craiova scapă ușor la un atac pe stânga, finalizat cu un șut în transversală a lui Oliveira.

Min. 26, 1-0: Petros Mantalos a deschis scorul cu un șut sec, de la 12 metri, ușor lateral stânga, dintre Martic și Kelic, la colțul lung.

Min. 23: Mantalos a șutat periculos de la distanță, pe lângă poartă.

Min. 22: cartonaș galben pentru Krsticic, după o intrare dură la Bărbuț.

Min. 19: Mihăilă întârzie șutul și este deposedat, dar faza premergătoare a curs bine pe partea stângă. Oltenii simt că se poate și au devenit mai „obraznici“ în atac.

Min. 17: Grecii sunt foarte apatici, dar o pasă a lui Acka direct la adversar a creat panică în careul nostru.

Min. 10: Craiova a început bine. Alb-albaștrii sunt siguri pe ei și joacă destul de avansat. Un gol marcat ar crea mult deranj în tabăra elenă.

Min. 6: Bancu a centrat de pe stânga în careu, iar Martic a reluat din prima, de la 8 metri, mult peste poartă.

Start de partidă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS