17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova se întoarce cu toate punctele de la Tg. Jiu

Baschet / SCMU Craiova se întoarce cu toate punctele de la Tg. Jiu

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a obținut o nouă victorie în seria 11-18 a Ligii Naționale de Baschet masculin! Sâmbătă seară, formația din Bănie s-a impus cu scorul de 71-67 pe terenul celei de-a doua clasate din grupă, Tg. Jiu. Astfel, Craiova i-a devansat pe gorjeni în clasament, bifând cea de-a treia victorie din ultimele patru jocuri. Partida a contat pentru etapa a 4-a din play-out.

Băieții lui Yiannaras s-au descurcat bine pe terenul unei echipe incomode din LNBM, drept dovadă și cele două puncte obținute la final. Meciul a fost echilibrat, per total, dar alb-albaștrii au avut un plus de agresivitate, dar și de ambiție pe faza ofensivă. După un prim sfert foarte bun și unul secund cu șuișuri și coborâșuri, SCMU a intrat la cabine în avantaj, scor 37-32. Gorjenii au încercat revenirea în joc, dar gafele din defensivă i-au costat, în special în actul al treilea. Ultimele 10 minute le-au aparținut gazdelor, dar totul a fost în zadar pentru ele. Diferența nu a putut fi recuperată, iar la final tabela a indicat 71-67 pentru SCMU Craiova.

Pentru SCMU Craiova a fost al patrulea meci din seria 11-18. În runda următoare, oltenii vor primi vizita echipei din Galați.

Citește și: F1 / Sezonu-i nou, dar obiceiurile au rămas! Verstappen, triumfător în Bahrain

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS