5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetDeplasare grea în Giuleşti! SCMU Craiova se duelează cu Rapid în LNBM

Deplasare grea în Giuleşti! SCMU Craiova se duelează cu Rapid în LNBM

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova va avea parte de un meci extrem de complicat miercuri seară, în Giuleşti, în etapa a 9-a din LNBM (intermediară). De la ora 18.00, craiovenii vor încerca să-i producă Rapidului cel de-al doilea eşec pe teren propriu în acest sezon şi să bifeze a doua victorie consecutivă şi în campionat. Reamintim că duminică, în Polivalenta din Bănie, Craiova a trecut de Tg. Jiu cu scorul de 89-75.

Înaintea duelului direct, cele două formaţii sunt despărţite de trei puncte, dar şi de trei locuri în clasament. Dacă SCMU Craiova este pe 5, cu 3 victorii şi patru înfrângeri (10 puncte), formaţia bucureşteană se află pe poziţia secundă, cu 13 puncte şi un singur eşec înregistrat în primele şapte runde disputate.

Urmează un meci cu Rapid, toată lumea ştie că formează o echipă tare, puternică. Noi, ca de fiecare dată, mergem acolo să dăm totul pe teren. Nu este uşor să jucăm din trei în trei zile, dar ne-am asumat asta şi contează foarte mult cum ne recuperăm după fiecare joc. Trebuie să avem energie și concentrare la acest meci pentru a obţine victoria“, a spus Vitaly Stepanovski, antrenorul Craiovei.

Citeşte şi: Vitaly Stepanovski: „Defensiv nu ne-am făcut treaba, dar ultimul sfert a fost bun“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS