6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Nu ne-a mers deloc cu Crailsheim! SCMU Craiova, primul eșec în grupele FIBA

Baschet / Nu ne-a mers deloc cu Crailsheim! SCMU Craiova, primul eșec în grupele FIBA

-

Calificată deja în faza a doua a FIBA Europe Cup, SCMU Craiova nu s-a ridicat deloc la nivelul partidei cu Crailsheim Merlins, de miercuri seară, și a pierdut clar, scor 102-81. Acesta a fost primul eșec al alb-albaștrilor în grupa H, care rămân, totuși, pe primul loc în serie și după această înfrângere.

Meciul a fost unul cu foarte multe puncte, pe alocuri și cu ceva spectacol, dar formația germană a controlat ostilitățile, ceea ce a făcut ca atmosfera din Bănie să nu fie una întocmai excelentă. După un prim sfert echilibrat, încheiat 25-23 în favoarea lui Merlins, a urmat un act secund groaznic pentru alb-albaștri, care au fost nevoiți să se recunoască dominați de jocul adversarilor. Stuckey, Mikalauskas și Midtgaard au luat la țintă coșul Craiovei, iar diferența a crescut drastic până la pauză, când tabela a indicat 53-38.

De data asta au fost prea buni

În sfertul al treilea, Craiova a încercat revenirea, s-a apropiat chiar și la opt puncte, moment în care antrenorul oaspeților a solicitat time-out. Decizia a fost una inspirată, pentru că Merlins a recuperat ceea ce pierduse cu câteva minute înainte și a refăcut diferența de 15 puncte. 20-20 a fost în actul trei, iar încrederea alb-albaștrilor nu era una întocmai bună înaintea ultimelor 10 minute.

Din păcate, în setul al patrulea oltenii nu au mai avut nimic de făcut, pentru că Stuckey a jucăt impecabil și abia dacă a irosit vreo aruncare. Gruparea din Germania a marcat 29 de puncte și a închis meciul cu 102-81, făcându-și astfel viața mai ușoară înaintea meciului decisiv cu Voluntari, de săptămâna viitoare.

Dimitrije Nikolic a strâns 18 puncte și a fost cel mai bun marcator al oltenilor. El a fost urmat de Milivoje Mijovic, Giordan Watson și Cortez Edwards care au strâns câte 13 puncte.

Citește și: Simona Radiş, după primirea titlului de sportivul anului în canotaj: „Mă motivează!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS