13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetMai rămâne Michalis Kakiouzis la Craiova? Fanii greci îl cheamă la Atena

Mai rămâne Michalis Kakiouzis la Craiova? Fanii greci îl cheamă la Atena

SCMU Craiova nu trece deloc printr-o perioadă foarte bună, în special după eșecul din finala Cupei României, de pe teren propriu, cu CSO Voluntari. Din acel moment, alb-albaștrii s-au aflat în cădere liberă, iar meciurile importante din campionat cu Oradea, Pitești și Voluntari au fost pierdute categoric. Mai mult de atât, sâmbătă seară s-a impus în Bănie și CSM Ploiești, una dintre formațiile modeste ale clasamentului.

În cursul serii de luni, pe pagina oficială de facebook a tehnicianului elen, au apărut mai multe mesaje ale susținătorilor săi sau chiar ale fanilor din Grecia, care îi cereau să se întoarcă acasă, la AEK Atena. Ca să poată fi posibil acest lucru, este nevoie ca Michalis să-și încheie orice fel de legătură cu SCMU Craiova, chiar dacă mai sunt doar aproximativ două luni până la finele campionatului.

„Anul acesta ai făcut treabă foarte bună cu un buget destul de mic… Ajunge în România, prietene!“ sau „Michael, e timpul să preiei marea ta iubire. Te așteptăm la AEK Atena, casa ta te așteaptă. Inima ta galbenă și neagră se întoarce acolo unde îi este locul“, sunt două meaje postate de fani pe Facebook-ul acestuia.

Rămâne de văzut în perioada următoare care va fi situația tehnicianului elen și dacă va mai continua în Bănie.

Reamintim și faptul că SCMU Craiova va avea meci miercuri seară, de la ora 18.00, la Constanța, cu Athletic. Partida va fi una intermediară și va conta pentru etapa a 25-a din LNBM.

Citește și: Arcada Galaţi şi SCMU Craiova se reîntâlnesc în prima etapă din play-off

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS