11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetMonyea Pratt: „Craiova este cea mai periculoasă echipă din campionat“

Monyea Pratt: „Craiova este cea mai periculoasă echipă din campionat“

SCMU Craiova a încheiat en-fanfare prima fază a Cupei României, cu victorii pe linie, iar acum se pregătește de Final 8-ul competiției.

Fără îndoială, o contribuție extrem de importantă la acest succes a avut-o Monyea Pratt. Experimentatul baschetbalist american a terminat cele patru întâlniri din Arena Antonio Alexe cu medii statistice de 19,5 puncte, 8,8 recuperări și 7,3 pase decisive pentru un indice la eficiență de 28,3 unități, informează baschet.ro.

Mai mult de atât, Pratt a reușit un triple-double format din 28 de puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive în partida cu CSA Steaua și un double-double format din 27 de puncte și 12 recuperări în partida cu gazdele de la CSM Oradea.

La câteva zile după calificarea în Final 8-ul Cupei, Pratt a vorbit cu GdS despre bucuria de a juca din nou baschet. Acesta consideră că echipa sa va avea un cuvânt greu de spus în acest sezon și are încredere că poate ridica un trofeu deasupra capului.

„A fost extraordinar să pot să joc din nou baschet după o perioadă atât de lungă de pauză. M-am simțit foarte bine pe teren. Ne-am calificat în Final 8, iar acum suntem pregătiți să facem alte meciuri foarte bune. Sincer, cred că putem câștiga Cupa României. Simt că avem o echipă foarte bună și trebuie să menționez că la Oradea ne-a lipsit unul dintre cei mai buni jucători. Nu mă interesează cu cine vom juca în runda următoare, Craiova este cea mai periculoasă echipă din campionat. Cu siguranță în acest sezon vom fi în top“, a spus Pratt, pentru GdS.

Final 8-ul Cupei României se va disputa în luna martie a anului următor.

Citește și: Turneu perfect pentru SCMU Craiova. Victorie spectaculoasă și cu CSU Oradea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS