12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetTurneu perfect pentru SCMU Craiova. Victorie spectaculoasă și cu CSU Oradea

Turneu perfect pentru SCMU Craiova. Victorie spectaculoasă și cu CSU Oradea

SCMU Craiova a făcut un turneu senzațional la Oradea. După victoriile cu Athletic Constanța, Steaua București și Miercurea Ciuc, formația lui Aco Todorov a învins-o și pe campioana României, CSU Oradea, cu scorul de 76-74 și astfel și-a asigurat primul loc în grupa B din Cupa României.

Prima repriză a meciului din sala „Antonio Alexe“ a fost una extrem de disputată. Cele două echipe au demonstrat că în acest sezon vor avea un cuvânt greu de spus și au oferit un meci spectaculos, pe alocuri și cu puține emoții. Ambele sferturi au fost câștigate de formația din Bănie (21-17, 16-15), care a pornit cu un avantaj moral după pauză.

Repriza a doua a început ca din „pușcă“, cu trei aruncări de trei reușite din afara semicercului. Oltenilor nu le-a mai ieșit mare lucru, iar înainte de ultimele 10 minute Oradea avea un avantaj de un singur punct, scor 52-51.

Actul al patrulea a fost extraordinar. Cele două formații au jucat spectaculos, au greșit foarte puțin și au mers cap la cap până aproape de ultimul fluier. S-a încheiat, într-un final, 76-74 pentru SCMU Craiova

SCMU Craiova: Diculescu (12), Pratt (27), Filipovic (12), Țibîrnă (9), Person (5), Sulovic (6), Bagairea (4), Oprean (6), Andrieș (5), Licurici, Gheorghe.

Menționăm că Mo Pratt a reușit să impresioneze din nou. Acesta a reușit un double-double, după 11 rebound-uri și 27 de puncte.

După acest meci, SCMU Craiova a făcut patru victorii merge la turneul Final 8 de pe prima poziție. De partea cealaltă, CSU Oradea și-a asigurat prezența la turneul din luna martie, a anului viitor.

Citește și: Spiritul de sacrificiu a fost insuficient. Echipa „decimată“ a Craiovei a cedat cu Galați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS