Acasă Sport Baschet Baschetbaliștii Craiovei, la primul eșec în Grupa Galbenă

Baschetbaliștii Craiovei, la primul eșec în Grupa Galbenă

-

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova se întorc cu mâna goală de la Pitești, după ce au pierdut, sâmbătă seară, cu scorul de 76-72, în fața gazdelor de la BCMU. Elevii lui Todorov au fost mereu cu un pas în spatele grupării din Trivale, iar la final cele două puncte s-au îndreptat spre alb-violeți. Partida a contat pentru etapa a 5-a din Grupa Galbenă.

BCMU Pitești s-a aflat la conducerea jocului în majoritatea timpului. Aceștia au reușit să îi țină pe alb-albaștri la două-trei lungimi în spatele lor. Primele trei sferturi au fost câștigate de către formația lui Hristu Șapera, iar pentru SCMU Craiova a fost foarte greu să mai revină. În ultimul act, băieții lui Todorov au încercat să mai recupereze din deficit, dar în cele din urmă gazdele s-au impus cu 76-72.

SCMU Craiova: Pratt, Diculescu, Laser, Troupe, Sulovic, Berceanu, Bagairea, Țibîrnă, Oprean, Low, Gudul. Antrenor: Aleksandar Todorov.

Înfrângerea din această seară ne-a coborât pe locul al doilea în clasament, cu 9 puncte. BCMU Pitești este noul lider, cu 10 puncte.

În următoarea etapă, craiovenii vor primi vizita formației CSM Focșani. Partida este programată duminica viitoare, de la ora 19.00.

Citește și: Echipa națională / Convocări preliminare pentru play-off-ul EURO 2020

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...