13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet (m) / Meciul cu Timișoara, momentul revenirii!

Baschet (m) / Meciul cu Timișoara, momentul revenirii!

Echipa masculină de baschet SCM „U” Craiova va disputa mâine, de la ora 19.00, partida contra formației BC Timișoara. Duelul se va disputa în Sala Polivalentă din Bănie și va conta pentru etapa a 9-a din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM).

Trupa lui Aleksandar Todorov nu trece printr-o perioadă prea bună. Oltenii au înregistrat patru înfrângeri consecutive în campionat, iar accederea în Top 6 este pusă în pericol. De partea cealaltă, BC Timișoara a pus capăt etapa trecută unei serii de patru jocuri fără succes, după 99-96 pe terenul grupării din Pitești.

În ultimele 5 partide din Bănie, Craiova s-a impus de patru ori și a cedat o singură dată în fața bănățenilor.

„Ne aflăm în fața celui mai important meci de până acum”

Dragoș Diculescu, jucătorul Craiovei, consideră că o victorie cu Timișoara le poate asigura în mare parte calificarea în Top 6. De asemenea, acesta a dezvăluit de ce mai are nevoie echipa pentru a ajunge la un nivel mai bun de joc.

Ne aflăm în fața celui mai important meci de până acum. Dacă reușim să câștigăm împotriva Timișoarei, vom lua o opțiune serioasă să ne calificăm în Top 6. Chiar dacă trecem printr-o perioadă mai grea, la ora meciului o să fim pregătiți să dăm totul. Vom încerca să luăm cele două puncte. În multe momente de joc demonstrăm că avem potențial. Trebuie să ne îmbunătățin procentajul aruncărilor și puțin chimia în echipă”, a declarat Dragoș Diculescu, pentru GdS.

Citește și / Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS