10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBernadette Szocs: „Sper ca Simona Halep să demonstreze că nu este vinovată!“

Bernadette Szocs: „Sper ca Simona Halep să demonstreze că nu este vinovată!“

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a declarat, marţi, că îşi doreşte din toată inima ca Simona Halep, depistată pozitiv cu roxadustat la un control antidoping, să îşi demonstreze cât mai repede posibil nevinovăţia.

„Îmi doresc din toată inima ca Simona Halep să demonstreze că nu este vinovată. Sper să nu fie suspendată pentru că ştiu ce înseamnă să nu mai poţi să participi la concursuri. La tenis de câmp cred că e greu să fii suspendat 4 ani şi după să revii. Chiar îmi doresc ca Simona să îşi demonstreze nevinovăţia. Eu sunt convinsă că nu a luat ea ceva şi că e nevinovată”, a spus Szocs, citată de Agerpres.

„Toată viaţa mea am avut grijă pentru că dopingul e un lucru important şi nu aş vrea să îmi distrug cariera. Acum, după ce s-a întâmplat cu Simona, sunt mult mai atentă cine e în jurul meu. Iar dacă mi se dă un medicament, verific şi eu personal despre ce e vorba. Controale antidoping au fost multe, am fost trezită şi la 5 dimineaţa“, a mai afirmat tripla campioană europeană 

Citeşte şi: Ana-Maria Popescu: „Îmi doresc ca Simona să iasă şi mai puternică din acest episod!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS