20 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCe victorie! Ana Bogdan a eliminat de la Portoroz sfert-finalista de la US Open

Ce victorie! Ana Bogdan a eliminat de la Portoroz sfert-finalista de la US Open

Ajla Tomljanovic (Australia, 34 WTA), sfert-finalistă în acest an la US Open, a fost eliminată de Ana Bogdan (România, 65 WTA), scor 7-5, 4-6, 6-1 în primul tur al turneului WTA 250 de la Portoroz (Slovenia). În ciuda formei sale excelente, Ajla a fost eliminată de Ana Bogdan chiar în runda inaugurală la Portoroz, turneu WTA 250 dotat cu premii în valoare totală de 203.024 de euro.

Bogdan a servit formidabil și a reușit un număr impresionant de ași (10), făcând trei duble greșeli! De partea cealaltă, Tomljanovic a expediat doar doi ași și a comis patru duble greșeli.

În optimile de finală ale turneului WTA de la Portoroz, Ana Bogdan va da peste câștigătoarea partidei Tamara Zidansek (Slovenia, 91 WTA). Sportiva din Sinaia și-a asigurat un premiu de 3.065 de euro, iar dacă va câștiga și meciul următor va fi recompensată cu 5.000 de euro. Campioana de la Portoroz va încasa un cec de 26.770 de euro.

Reamintim că românca s-a încoronat campioana turneului WTA 125 BCR Iași Open pe 7 august, la doar o săptămână după ce disputase finala de la Varșovia.

Citește și: Surpriză neplăcută! Sorana Cîrstea, învinsă categoric în primul tur de la Țiriac Foundation Trophy

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS