35.6 C
Craiova
marți, 25 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHamilton, apel către Mercedes: „Vreau să mă asigur că există dorință de victorie“

Hamilton, apel către Mercedes: „Vreau să mă asigur că există dorință de victorie“

Lewis Hamilton se află abia pe locul cinci în clasamentul piloților după trei curse din actualul sezon al Formulei 1. Pilotul britanic vrea mai mult de la Mercedes și a făcut un apel disperat către echipa condusă de Toto Wolff.

Cu doar 28 de puncte acumulate după trei curse din actualul sezon al Formulei 1, Lewis Hamilton se află la 43 de puncte distanță față de liderul Charles Leclerc (Ferrari). În aceste condiții, multiplul campion mondial le cere celor de la Mercedes să ofere mai mult pentru a se putea lupta pentru încă un titlu mondial.

„Există ajustări care trebuie făcute și avem nevoie de mai multă performanță acum, nu peste două sau trei curse. Trebuie să păstrăm moralul ridicat. Voi fi în conferințe Zoom cu șefii echipei, voi încerca să îi motivez să facă tot ce le stă în putere pentru a da totul.

Vreau să mă asigur că există dorință de victorie și că vom profita de tot ceea ce ni se oferă. Voi urmări mecanicii peste tot și mă voi asigura că toată lumea își face treaba”, a spus Hamilton, citat de The Guardian.

Rezultatele obținute de Lewis Hamilton în sezonul actual al Formulei 1:

Marele Premiu din Bahrain – locul trei
Marele Premiu al Arabiei Saudite – locul 10
Marele Premiu al Australiei – locul patru

Citeşte şi: Verstappen a răbufnit: „Dacă vrei să te lupţi la titlu, nu se pot întâmpla astfel de lucruri“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS