11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVerstappen a răbufnit: „Dacă vrei să te lupţi la titlu, nu se pot întâmpla astfel de lucruri“

Verstappen a răbufnit: „Dacă vrei să te lupţi la titlu, nu se pot întâmpla astfel de lucruri“

Max Verstappen are un început slab de sezon alături de RedBull, campionul mondial abandonând de două ori în trei curse în noul sezon al Formulei 1. În aceste condiții, pilotul olandez a răbufnit după ce nu a reușit să termine cursa din cadrul Marelui Premiu al Australiei.

Pilotul lui RedBull a catalogat drept „inacceptabil” abandonul din Marele Premiu al Australiei.

„Astăzi a fost din nou o zi proastă. Nu aveam ritm, îmi gestionam pneurile ca să încerc să le duc până la capăt. Locul doi părea destul de uşor de obţinut şi ştiam că nu mă pot lupta cu Charles, aşa că nu avea rost să încerc să pun presiune pe el.

Nici măcar nu am terminat cursa, aşa că este destul de frustrant şi inacceptabil. Ştiam că există o problemă, aşa că era tot timpul un semn de întrebare pentru a termina cursa. Dar astfel de lucruri, dacă vrei să lupţi pentru titlu, nu se pot întâmpla. Suntem deja la kilometri în urmă, aşa că nici nu vreau să mă gândesc la lupta din campionat în acest moment, cred că este mai important să termin cursele“, a spus Max Verstappen, citat de Hotnews.

Christian Horner, șeful RedBull, a afirmat că înțelege frustrarea campionului mondial, dar încă nu sunt cunoscute cauzele exacte ale problemei apărute la monopost.

Citește și: Charles Leclerc a triumfat în Australia. Probleme pentru Hamilton și Verstappen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS