11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalDevenim din ce în ce mai puternici! Ana Paula Rodrigues a semnat cu SCM Craiova

Devenim din ce în ce mai puternici! Ana Paula Rodrigues a semnat cu SCM Craiova

SCM Craiova devine, uşor-uşor, una dintre echipele care se vor lupta pentru performanţă din sezonul viitor al Ligii Florilor. Formaţia alb-albastră a parafat, în cursul zilei de joi, transferul Anei Paula Rodrigues, o handbalistă cu un CV impresionat în Europa.

„Vă anunțăm în mod oficial că super jucătoarea 𝐀𝐧𝐚 𝐏𝐚𝐮𝐥𝐚 𝐑𝐨𝐝𝐫𝐢𝐠𝐮𝐞𝐬 va evolua pentru echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova, începând din sezonul viitor. În vârstă de 34 de ani, handbalista are un CV impresionant: titlul mondial câștigat în 2013, dar și Liga Campionilor obținută cu CSM București în 2016. Ana Paula mai are în vitrina personală: Liga Florilor, Cupa EHF și Cupa Cupelor, dar și multe alte trofee. A îmbrăcat tricoul unor formații de top, precum Rostov, Chambray și CSM București. În România, jucătoarea a mai jucat la CSM, dar și la Dunărea Brăila, formație de la care vine în Bănie. Ne dorim să creăm o echipă puternică și să facem spectacol, atât în teren, cât și în tribune. Împreună suntem mai puternici!“, se arată în comunicatul SCM.

SCM Craiova le-a mai transferat deja pentru sezonul viitor două jucătoare din Muntenegru, portarul Anastasija Babovic şi extrema stânga Dijana Mugosa, dar şi pe sârboaica Katarina Krpez Slezak.

Citeşte şi: SCM Craiova, obligată să ia toate punctele din disputa cu Ştiinţa Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS