15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep, învinsă de Sabalenka în sferturile turneului demonstrativ Eisenhower Cup

Halep, învinsă de Sabalenka în sferturile turneului demonstrativ Eisenhower Cup

Simona Halep a pierdut meciul disputat la turneul demonstrativ Eisenhower Cup împotriva jucătoarei Aryna Sabalenka, ocupantă a locului 3 în clasamentul WTA.

Sportiva din Belarus s-a impus cu 10-7, după 11 minute, formatul fiind unul special: s-a jucat un singur set, care a constat într-un super tiebreak.

„Împotriva Arynei este foarte greu să joci fără încălzire. E bine că am luat şapte puncte, a fost distractiv să joc în faţa spectatorilor, este întotdeauna o plăcere să joc aici, la Indian Wells, aşa că vă mulţumescu tuturor.

Este foarte special şi emoţionant, pentru că la începtul carierei mele am câştigat turneul şi a fost imens pentru mine la acea vreme. Este întotdeauna o plăcere, sper să am alte amintiri plăcute de aici“, a spus Simona, citată de Hotnews.

Premiul cel mare al competiției din cadrul Tie Break Tens a fost de 150.000 de dolari, iar el a fost câștigat de Amanda Anisimova, sportivă care colaborează în aceste momente cu Darren Cahill. Premiul va fi donat unei organizații care sprijină femeile.

Rezultate sferturi Eisenhower Cup:

Aryna Sabalenka – Simona Halep 10-7

Maria Sakkari – Ons Jabeur 10-6

Paula Badosa – Leylah Fernandez 10-3

Amanda Anisimova – Naomi Osaka 10-3

Semifinale:

Maria Sakkari – Aryna Sabalenka 10-5

Amanda Anisimova – Paula Badosa 10-6

Finală:

Amanda Anisimova – Maria Sakkari 10-7

Citeşte şi: Sorana şi Simona şi-au aflat primele adversare de la Indian Wells

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS