10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVoleibaliştii Craiovei au două meciuri la îndemână în acest weekend

Voleibaliştii Craiovei au două meciuri la îndemână în acest weekend

-

Campionatul masculin şi-a încheiat activitatea pe 2021 fix la finalul turului, iar cele mai valoroase patru formaţii din acest an s-au şi instalat pe primele patru poziţii. SCMU Craiova porneşte în 2022 de pe poziţia a 4-a, cu 26 de puncte, iar diferenţa până la liderul Arcada Galaţi este de doar patru puncte. Acum, alb-albaştrii o întâlnesc în prima rundă din retur pe Ştiinţa Bucureşti, sâmbătă, de la ora 16.30, în Sala Polivalentă din Bănie. De asemenea, o zi mai târziu, acelaşi duel va avea loc tot de la ora 16.30, doar că va conta pentru faza sferturilor Cupei României.

Reamintim că în pauza competiţională SCMU s-a despărţit de Krisko Thomas, cel care nu a mai putut continua la noi din motive strict personale. Totodată, lotul a fost completat de Dušan Stojsavljević, un voleibalist născut în data de 31.08.1989, care măsoară 190 cm şi evoluează pe postul de secund.

Înainte de cele două dueluri, Dan Pascu, antrenorul Craiovei şi Rusmir Halilovic au promis că echipa va rămâne montată în ambele jocuri, chiar dacă adversarul nu este unul de temut.

Vezi video!

Citeşte şi: Nikolina Asceric, primele impresii de la Craiova! SCMU are meci cu Medgidia, vineri seară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:09

(VIDEO) Viscol și minus 5 grade Celsius la Rânca

Este viscol în stațiunea montană Rânca, din județul Gorj....

ȘTIRI GdS