17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep va colabora, din nou, cu Teo Cercel! Vezi anunţul sportivei!

Simona Halep va colabora, din nou, cu Teo Cercel! Vezi anunţul sportivei!

De-abia întoarsă din vacanța de la Paris, Simona Halep a anunțat pe contul personal de Instagram o revenire importantă în echipa pentru sezonul 2022. Simona a postat o fotografie cu echipa alături de care va pleca în noul sezon din WTA.

Pe lângă Daniel Dobre și Adrian Marcu, în imagine apare și Teo Cercel, preparatorul fizic alături de care Halep a mai lucrat de-a lungul carierei.

La începutul anului 2020, Simona a anunțat despărțirea de Teo Cercel (colaborau din 2013), cel care a participat din calitatea de preparator fizic la marile victorii ale carierei sportivei (cele două titluri de Grand Slam și ajungerea pe primul loc al ierarhiei mondiale).

Toată lumea e acasă acum. Vă mulțumesc, băieți, că sunteți echipa și familia mea. Trecem la treabă, dar, întâi, zâmbim. Pentru Teo, zâmbetul încă este un proces în desfășurare”, a precizat, printre altele, Simona Halep.

Halep joacă la Johannesburg înainte de Crăciun

Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ pe finalul acestui an, chiar înainte de Crăciun.

Românca a confirmat prezența la Johannesburg, la Africa Cares. Turneul demonstrativ din luna decembrie va include atât meciuri de simplu, cât și partide de dublu-mixt! Astfel, Simona Halep își va face încălzirea înaintea sezonului 2022 la acest eveniment cu totul special.

„Este oficial. Sunt încântată să anunț că voi participa la turneul Africa Cares, la Johannesburg, Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie. Evenimentul folosește tenisul ca un mijloc pentru a susține lupta împotriva violenței de gen”, a scris Simona Halep, pe Facebook.

La evenimentul de la Johannesburg vor putea participa doar persoanele vaccinate. Vor fi 2.000 de bilete disponibile în fiecare zi, respectându-se numărul maxim de persoane permis pentru evenimentele în aer liber.

Citeşte şi: „Tricolorii”, în căutarea visului american! România a pornit cu încredere spre Mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS