10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTecău schimbă din nou partenerul! Care va fi ultimul turneu alături de Kevin Krawietz!

Tecău schimbă din nou partenerul! Care va fi ultimul turneu alături de Kevin Krawietz!

Horia Tecău nu își poate găsi un coechipier stabil, iar constănțeanul se va despărți și de Kevin Krawietz (Germania) la finalul sezonului. Horia a dezvăluit că el și neamțul vor merge pe drumuri separate după Turneul Campionilor de la Torino (14 – 21 noiembrie).

„A fost un circuit intens în America de Nord, continuat la Cluj cu meciul de Cupa Davis, la fel de intens. Urmează o perioadă de pauză, după care plec în California, pentru a participa la turneul de la Indian Wells, turneu amânat din luna martie până acum, dar unul dintre cele mai frumoase din circuit și e o plăcere să merg acolo. După care urmează o săptămână de pauză, reacomodare cu fusul din Europa, pentru turneele de la Viena și Paris.

După aceste trei turnee cu multe puncte, sperăm să confirmăm poziția noastră la Turneul Campionilor și să participăm la Torino! Ar fi frumos să închid acest parteneriat cu Kevin Krawietz la Turneul Campionilor”, a anunțat Horia Tecău

Horia Tecău a jucat alături de trei parteneri diferiți în 2021, dar la cele mai multe turnee a făcut tandem cu Kevin Krawietz. În sezonul în curs, Horia a mai evoluat împreună cu Marcelo Melo (Brazilia), dar și cu Marcelo Arevalo (El Salvador)! Nu a avut o „chimie” cu aceștia, însă a reușit să formeze o echipă solidă cu Krawietz, calificându-se în patru finale ATP, dintre care una câștigată, la Halle.

Horia și Kevin se află pe locul 7 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor, acolo unde vor concura cele mai bune opt echipe ale sezonului.

Citeşte şi: La un pas de elita tenisului! România – Peru, în barajul pentru Cupa Davis!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS