24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisLa un pas de elita tenisului! România - Peru, în barajul pentru Cupa Davis!

La un pas de elita tenisului! România – Peru, în barajul pentru Cupa Davis!

Naționala a ajuns la un singur pas de elita tenisului mondial din Cupa Davis, după victoria cu Portugalia din weekend precedent. România va întâlni Peru, în barajul Grupei Mondiale din Cupa Davis. Echipa noastră va juca pe teren propriu, meciul urmând a avea loc în perioada 26-27 sau 27-28 Noiembrie 2021.

România, care nu a fost cap de serie la această tragere la sorţi, va juca acasă, cu Peru, meciul urmând să se dispute cel mai probabil la Cluj-Napoca, pe 26-27 sau 27-28 Noiembrie 2021.

Tinerii tenismeni din România nu reușesc să confirme la naționala de Cupa Davis, salvată și de data aceasta de Marius Copil (30 de ani) și Horia Tecău (36 de ani).

„Și noi avem o echipa solidă! Căutăm să avem și un număr doi, pentru că noi nu mai suntem așa tineri. Suntem în mare căutare și sper să se motiveze și cei tineri. Și eu și Horia le-am spus de fiecare dată că suntem la un telefon distanță! Dacă ei au nevoie de întrebări, noi vrem să îi ajutăm și îi așteptăm să ne caute și să ne ceară părerea“, a spus Marius Copil, pentru GdS.

Citeşte şi: Bara şi Buzărnescu, româncele calificate în sferturi la Valencia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS