10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Ștefan Ionuț Coman a obţinut biletul pentru Finala Wresting World Series

Lupte / Ștefan Ionuț Coman a obţinut biletul pentru Finala Wresting World Series

În perioada 10-12 septembrie, la Katerini-Paralia (Grecia), au avut loc calificările pentru Finala Wresting World Series. Clubul CSU Craiova a avut un reprezentant, şi anume Ștefan Ionuț Coman, cel care a reuşit şi o performanţă remarcabilă. Acesta s-a clasat pe locul al 3-lea la Raking Series (lupte pe plajă) şi a obţinut calificarea în ultimul act, care se va desfășura la Constanța, în intervalul 25-26 septembrie.

Antrenorul sportivului, Aurel Cimpoeru, a declarat pentru GdS că este mulţumit de ceea ce a realizat Coman în calificări şi speră la o medalie în marea finală.

„Am avut parte de un weekend plin, cu lupte la Liceul cu Program Sportiv Petrache Trişcu, unde am obţinut rezultate foarte frumoase cu cei mici, dar şi cu această calificare a lui Coman în Finala Wresting World Series. Din păcate nu am putut fi prezent alături de el în Grecia, dar voi merge la finală. Acest loc trei mă mulţumeşte şi îmi dă speranţe. În 2019 s-a clasat tot pe locul al treilea şi a obţinut medalia de bronz la Cupa Mondială pe plajă, venind din calificări. Şi de această dată am încredere într-un rezultat excelent.

Înainte de acest turneu au mai fost încă două, unul la Nice şi altul la Roma. La toate turneele a reuşit calificarea, iar apoi a ajuns până în sferturi, respectiv semifinale. Am urcat uşor-uşor şi sper ca de această dată prindem finala mare la Constanţa“, a spus Aurel Cimpoeru, pentru GdS.

Citeşte şi: Djokovic, emoţionat până la lacrimi: „Inima îmi este plină de bucurie“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS