10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Sunt buni şi la feminin! CSU Craiova, victorii pe linie în calificările pentru Divizia B

Tenis de masă / Sunt buni şi la feminin! CSU Craiova, victorii pe linie în calificările pentru Divizia B

Dacă la băieţi lucrurile merg foarte bine la CSU Craiova, a venit şi timpul ca fetele să impresioneze! După o lungă perioadă de timp, clubul din Bănie a aliniat o echipă feminină, care, din câte se pare, va face furori de acum înainte. În perioada 28-29 august, la Moineşti, a avut loc Concursul de Calificare în Divizia B Feminin, acolo unde, bineînţeles, au participat şi fetele pregătite de Vasile Florea.

Chiar dacă au concurat pentru prima dată ca o echipă, sportivele care reprezintă CSU Craiova începând din acest an au încheiat competiţia pe prima poziţie, cu cinci victorii, patru cu scorul de 3-0 şi una cu 3-1. Astfel, CSU Craiova a reuşit promovarea în Divizia B Feminin, unde va debuta în luna octombrie.

La acest succes au pus „umărul la bătaie“ Carmina Găman, Denisa Dumitru, Andreea Jifcu şi Mădălina Orban.

Antrenorul fetelor, Vasile Florea, nu putea fi decât fericit după ce sportivele sale au jucat excelent şi au câştigat toate meciurile.

„Am terminat pe locul 1 şi, automat, am promovat în Divizia B. A fost o primă experienţă foarte bună cu echipa de fete. Ne-am gândit să deschidem şi acest proiect pentru promovarea tenisului de masă. Două dintre fete sunt craiovence, care au mai jucat şi la alte echipe. Celelalte două sportive sunt cu dublă legitimare. Obiectivul nostru era să ne clasăm în primele două echipe, asta pentru a fi siguri de promovare, iar acum putem spune că rezultatul vorbeşte de la sine. Să ai patru victorii cu 3-0 şi una cu 3-1 nu este de ici, de colo. Suntem mulţumiţi, fetele au jucat bine, chiar dacă sunt micuţe deocamdată“, a spus Vasile Florea, pentru GdS.

Rezultate:

CSOV Pantelimon – CSU Craiova 0-3;
CSM Moineşti – CSU Craiova 0-3;
CSU Craiova – CSS Sf. Gheorghe 3-0;
CSM Râmnicu Sărat – CSU Craiova 1-3;
CSU Craiova – CSM Buzău 3-0.

Citeşte şi: Simona Halep deschide balul la US Open 2021! Vezi programul româncelor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS