13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova va întâlni o echipă din Albania în turul secund din Conference League

„U“ Craiova va întâlni o echipă din Albania în turul secund din Conference League

U“ Craiova şi-a aflat adversara din turul secund al Conference League după meciurile disputate joi seară, în prima fază a competiţiei. Astfel, gruparea pregătită de Ouzounidis se va duela cu KF Laci, formație din Albania, care i-a eliminat pe muntenegrenii de la FK Podgorica.

Deși a pierdut în tur, 0-1, Laci a trimis returul în prelungiri, după reușita lui Ardit Deliu (60′). Regi Luskhja (93′) și Fatmir Prengaj (114′) au punctat pentru albanezi, care s-au calificat cu 3-1, la general.

KF Laci a terminat în ultimul sezon pe locul 4 în Albania, la cinci lungimi în spatele campioanei Teuta. Întreg lotul echipe conduse de Shpetim Duro (61 de ani) este cotat la 3,9 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Manşa tur se va disputa pe 22 iulie, în Albania, iar o săptămână mai târziu va avea loc returul, în Bănie, pe stadionul „Ion Oblemenco“

Şi celelalte formaţii din România angrenate în Conference League au aflat viitoarele destinaţii din turul secund. Sepsi se va duela cu Spartak Trnava, din Slovacia, iar FCSB va avea meci cu kazacii de la Șahtior Karagandy.

Citeşte şi: Să înceapă „balul“! Universitatea Craiova porneşte în noul sezon în compania Argeşului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS