15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Superligă, venim! CS „U“ Craiova mai are un pas până la promovare

Tenis de masă / Superligă, venim! CS „U“ Craiova mai are un pas până la promovare

În perioada 12-14 februarie a avut loc returul Diviziei A masculin la Tenis de Masă, competiţie care s-a desfăşurat la Bistriţa. După isprava din turul campionatului, când au reuşit să obţină toate cele şapte victorii, sportivii de la CS „U” Craiova au reuşit o nouă serie fantastică şi şi-au asigurat prezenţa la barajul pentru promovare în Superligă.

Rezultatele de excepţie din prima parte a campionatului le-au permis craiovenilor să se mai „relaxeze“ puţin, în special la ultimul joc, cel cu Gloria Buzău, unde au folosit şi sportivi care au evoluat mai puţin.

Componenţa echipei CS „U” I Craiova: Daniel Simulescu, Bogdan Cristian, Horia Ursuţ, Mihăiţă Mănescu, Alex Glogogeanu. Antrenor: Vasile Florea.

„Totul a ieşit exact cum ne-am plănuit“

Antrenorul sportivilor, Vasile Florea, s-a arătat încântat de evoluţiile băieţilor şi aşteaptă cu nerăbdare duelul de la barajul de promovare, cu ACTT Bucureşti.

„Toată echipa a mers bine, băieţii şi-au făcut treaba, iar totul a ieşit exact cum ne-am plănuit. Am înregistrat un singur eşec, dar acela chiar la finalul competiţiei, când deja ştiam deznodământul. Şi din această cauză am lăsat băieţii mai buni pe margine, ca să joace şi ceilalţi. Acum va urma barajul pentru promovare. Fiind pe primul loc, vom evolua contra echipei de pe locul secund din grupa cealaltă, adică ACTT Bucureşti şi sperăm ca apoi să ne bucurăm de rezultat. Vor urma două luni de pregătire specială pentru acest duel, pentru că meciurile se vor desfăşura la mijlocul lunii aprilie.

Sperăm cu toţii să obţinem promovarea, acesta fiind şi obiectivul nostru. Nu este uşor deloc, dar suntem încrezători în forţele noastre“, a spus Vasile Florea, pentru GdS.

Citeşte şi: Volei / Anca Mănuc: „Este un sentiment extrem de plăcut că suntem neînvinse“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS