9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică / Larisa Iordache a ieşit pozitivă la testul Covid

Gimnastică / Larisa Iordache a ieşit pozitivă la testul Covid

Gimnasta Larisa Iordache a anunţat, miercuri, că este în izolare după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Aceasta a mărturisit că simte „doar o mică răceală”, informează Hotnews.

„Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană… pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum… după un test pozitiv la COVID -19.

M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul.Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se de-a peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte ! Ceea ce vă doresc tuturor! PS… Sper să ne vedem la Nationale!”, a postat pe Facebook Larisa Iordache.

Citeşte şi: Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian, duel inedit în sferturi la Istanbul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS