17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAuto / Stuart Pringle: Se vor desfășura două Mari Premii la Silverstone!

Auto / Stuart Pringle: Se vor desfășura două Mari Premii la Silverstone!

Responsabilii Campionatului Mondial de Formula 1 şi cei ai circuitului de la Silverstone au ajuns la un acord de principiu pentru desfăşurarea a două Mari Premii pe pista britanică în acest an. Anunțul a fost făcut de către televiziunea engleză BBC.

După negocieri între proprietarii circuitului British Racing Driver’s Club şi conducătorii Marelui Circ, părţile au căzut de acord în privinţa desfăşurării a două curse în 2020.

„Se vor desfășura două Mari Premii la Silverstone. Sunt încântat că am ajuns la acest acord de principiu pentru două Grand Prix-uri, care să se desfăşoare cu porţile închise, în această vară. Cele două curse vor fi supuse aprobării guvernului de la Londra, deoarece prioritatea o reprezintă securitatea tuturor participanţilor şi respectarea strictă a regulilor sanitare”, a declarat Stuart Pringle, directorului executiv de la Silverstone.

Până în prezent, zece Mari Premii din acest an au fost anulate (Australia, Monaco şi Franţa) sau amânate pentru date ulterioare (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada).

Citește și: Auto / Marele Premiu al Chinei se va desfășura pe 4 octombrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS