20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Satul Olimpic din Tokyo, un nou spital pentru bolnavii de coronavirus

Satul Olimpic din Tokyo, un nou spital pentru bolnavii de coronavirus

Satul Olimpic din Tokyo, care urmează să găzduiască 11.000 se sportivi în vara anului 2021, va fi transformat în spital pentru bolnavii infectați cu virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut astăzi de autoritățile din Japonia.

Guvernatorul oraşului Tokyo, Yuriko Koike, a prezentat acest proiect, deşi a precizat că momentan Satul Olimpic nu este finalizat în totalitate.

Nu renunță la flacără olimpică

Chiar dacă Jocurile Olimpice nu se vor mai disputa în acest an, japonezii nu renunță la flacăra olimpică. Aceasta va fi expusă în luna aprilie la centrul naţional de pregătire J-Village din Fukushima. Felinarul care conţine flacăra olimpică va fi expus în perioada 2 aprilie – 30 aprilie 2020, cu acces limitat al publicului.

Torţa a fost aprinsă în Grecia şi a fost dusă în Japonia, la Matsushima, în data de 20 martie. De la Fukushima, flacăra olimpică va fi dusă la Tokyo.

Citește și: FIFA amână toate meciurile internaţionale prevăzute în luna iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...